Pedagosport



Considero interessant realitzar aquesta entrada, per donar l'enhorabona  a una futura empresa que té un llarg camí, però amb les portes plenament obertes per a construir el seu futur en el món de l'esport i dins una ciència com és la pedagogia.

Una empresa engrescadora, Pedagosport, on el titular en Toni Egea Bernat (pedagog amb molts anys d'experiència com a monitor de fútbol), el què vol aconseguir aquesta empresa és donar una alternativa al futbol tan femení com masculí pels joves de l'illa.

Aquesta està format per dos tipus d'escola, una en tecnificació i l'altre de formació. Aquí l'alumnat aprendrà a adquirir habilitats futbolístiques de manera serà més competent en aquest àmbit esportiu i millorarà l'autoestima ja que les capacitats aniran augmentant.

A més com a professional de l'educació i esportiu, en Toni, compta amb professionals d'aquest mateix àmbit per donar una formació als infants de manera més integral.


Pedagosport es un centro de formación y tecnificación deportiva que ofrece servicios de formación, ocio y deporte a todos aquellos que estén interesados en el deporte del fútbol.
Pàgina oficial de Pedagosport

Us convid a visitar la pàgina i informar-vos de tot i quant necessiteu, per jo és una proposta prou interessant des del punt de vista educatiu i futbolístic.